Sisustuspalvelu

Kokonaisvaltaista palvelua laadukkailla tuotteilla

Suunnittelu | Bendo Helsinki

Etsitkö persoonallisia ratkaisuja kodin sisustukseen, vapaa-ajan asuntoon tai vaikkapa julkiseen tilaan? Bendo tarjoaa sisustamiseen uniikit, tyylikkäät tuotteet räätälöitynä palveluna.  

Bendon asiakkaana saat ammattilaisen suunnittelu- ja neuvontapalvelut ilman erillistä veloitusta. Autamme sinua löytämään toiveidesi mukaisen tyylin ja toteutamme sen tilaan parhaiten sopivalla tavalla.

Ota mukaan kotisi pohjakuva niin ehdotamme siihen sopivan kokoiset kalusteet sekä valokuvia, jotka auttavat näkemään tilan mahdollisuudet. Suunnitellaan yhdessä yksilöllinen kokonaisuus tarpeidesi mukaan!

Ota yhteyttä »

Huippulaatuinen valikoima uniikkiin sisustukseen

Käytössäsi on Bendon laaja valikoima italialaisia huonekaluja eri tiloihin – vaatekaapeista ja säilytysjärjestelmistä sohviin ja pöytiin, minkä lisäksi valaisimet, matot, kankaat ja tapetit.

Teemme niin keittiösuunnittelua, kylpyhuonesuunnittelua kuin pienempien yksityiskohtien suunnittelua yksilöllisistä päiväpeitteistä koristetyynyihin, raheihin, verhoihin ja sängynpäätyihin. Kauttamme onnistuu myös vanhojen kalusteiden verhoilu.

Tutustu tuotteisiimme täällä »

Ota yhteyttä tai tule käymään liikkeessämme Temppelikatu 14, Helsinki