Bendo

Tutustu meihin!

Sisustuspalvelu Bendo Oy

Bendo on sisustamisen erikoisliike, joka avasi ovensa syksyllä 2017 Turun keskustassa Yliopistonkadun ja Brahenkadun kulmassa. Lokakuussa 2020 muutimme uusiin tiloihin osoitteeseen Uudenmaankatu 13. Keväällä 2024 muutimme Helsinkiin Temppelikadulle.

Bendossa yhdistyvät Marin ammattitaitoinen sisustussuunnittelu sekä Henrikin pitkä kokemus ja yhteydet italialaisiin tavarantoimittajiin. Bendo onkin yhtä kuin moderni italialainen tyyli Suomeen tuotuna.

Miksi juuri italialaiset kalusteet? Italialaiset kalusteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, mietityistä yksityiskohdistaan ja ensiluokkaisesta muotoilustaan. Bendosta löytyvät upeat italialaiset merkit, kuten persoonallisen sisustajan Moroso sekä klassinen Poliform. Tuomme ulottuvillesi myös hyvän hinta-laatusuhteen merkit Tomasellan ja Piancan kaapistoineen ja säilytysjärjestelmineen.

Italialaisen huippulaadun lisäksi löydät meiltä ranskalaiset ja saksalaiset kankaat ja matot.

Laadun huomaa. Satsaa kotiisi kestävillä valinnoilla ja muotokielellä! Pitkäikäiset valinnat maksavat itsensä takaisin ja säästävät myös ympäristöä. Tervetuloa tutustumaan!

Mari Välimäki ja Henrik Helkkula

Tervetuloa tapaamaan meitä liikkeeseemme Temppelikatu 14, Helsinki. Puhelimella tavoitat meidät numerosta 050 528 7304 ja sähköpostiosoitteemme on info@bendo.fi